"E-Sports Cluj" board games @ Peninsula / Felsziget 2013:

Romana    English    Magyar

Sponsor:

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

    In cadrul festivalului vom derula urmatoarele concursuri si activitati cu participare la nivel national:

 

Înscriere și desfășurare generală a concursurilor:

- Înscrierile se vor face pe acest site (completand formularul de mai jos) sau în cadrul festivalului. Locurile vor fi prioritizate pentru cei care s-au inscris pe site după care cei care s-au înscris la cortul nostru din cadrul festivalului, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se vor închide cu o oră înaintea începerii fiecărui concurs. 

- Desășurare generală: Regulile nu trebuie învățate prealabil, dar acest lucru este de preferat. Va fi organizată o sesiune de explicație a regulilor înaintea începerii fiecărui concurs. Unele concursuri vor avea limită de timp pentru a putea fi desfășurate în timpul alocat. Regulile concursului în detaliu vor fi explicate la fața locului de către organizatori.

 

Ziua 1 (joi, 18 iulie):

- Concurs Coloniștii din Catan

- Descriere joc: In jocul Colonistii din Catan fiecare jucător ia rolul unor coloniști care au ca obiectiv explorarea insulei scopul fiind primul la 10 puncte. Prin construirea de sate, orașe sau drumuri se adăugă puncte de victorie și de asemenea prin deținerea de cea mai mare armată sau cel mai lung drum. De la 3 la 4 jucatori. Timp de joacă până la 90 de minute pe joc.

- Desfășurare: De la ora 15 până la terminarea concursului. Concursul se va desfașura cu numar egal de persoane distribuite la toate mesele cu eliminarea celor care nu au câștigat la masa lor, sistemul fiind de tip campionat. Câștigătorul întregului concurs va fi determinat prin numărul de puncte obtinute la ultima masă. Premiul I: 3 starter decks Magic: The Gathering.

- Alte jocuri. Vezi mai jos.

 

Ziua 2 (vineri, 19 iulie):

- Alte jocuri. Vezi mai jos.

 

Ziua 3 (sâmbătă, 20 iulie):

- Concurs Ligretto

- Descriere joc: Un joc de cărti scurt, jucătorii încearca sa fie rapizi jucând simultan, dorind să scape de cât mai multe carți de aceeași culoare, numerotate de la 1 la 10. Joc de îndemânare, inteligență si viteză.  Număr de jucători de la 2 la 4 jucători. Timp de joacă până la 10 de minute pe joc.

- Desfășurare: De la sfârșitul concursului eSports (~17:00) până la terminarea concursului. Concursul se va desfășura cu număr egal de persoane la toate mesele cu eliminarea celor care nu au câștigat la masa lor, sistemul fiind de tip campionat. Câștigătorul întregului concurs va fi determinat prin numărul de puncte obținut la ultima masă. Premiul I: 3 starter decks Magic: The Gathering.

- Alte jocuri. Vezi mai jos.

 

Ziua 4 (duminică, 21 iulie):

- Concurs Regele din Tokyo (King of Tokyo)

- Descriere joc: În acest joc fiecare participant ia rolul unui monstru care încearcă să distrugă orașul Tokyo. Fiecare jucator începe cu 10 puncte de viață și 0 puncte de victorie. Jocul se bazează pe aruncarea de zaruri, 6 la număr. Combinațiile afișate în urma aruncării zarurilor vor fi alese în așa fel încât jucătorii să fie aduși cât mai aproape de victorie. Câștigătorul va fi cel care acumulează 20 de puncte de victorie sau care elimină toți ceilalți monștrii. De la 2 la 6 jucatori. Timp de joacă până la 30 de minute pe joc.

- Desfășurare: De la ora 14:00, până la terminarea concursului. Concursul se va desfășura cu preferabil număr egal de persoane la fiecare masă, maxim 5, sub forma de 4 runde de calificări în care jucătorii vor aduna puncte. În urma celor 4 runde primii 6 în ordinea punctelor vor fi așezați la o masă finală unde se va determina câștigătorul.  Premiul I: un joc King of Tokyo oferit de către Lex Hobby Store.

- Alte jocuri. Vezi mai jos.

 

Prezentare Board Game (toată durata festivalului):

- Prezentare joc Tzolk'in: Calendarul Maiaș

- Descriere joc: Jucătorii reprezintă diferite triburi maiașe care își plasează muncitorii pe roți gigantice conectate între ele, iar atunci când ele se vor învârti, vor duce muncitorii în diverse locuri. Într-o tură, jucătorii pot fie plasa, fie ridica unul sau mai mulți muncitori. Atunci când se plasează muncitori, ei sunt nevoiți să plătească porumb care este moneda în acest joc. Când un muncitor este ridicat, se va efectua acțiunea indicată de locul unde se află astfel obținând puncte de victorie sau bonusuri ce îi vor ajuta pe parcusul jocului. De la 2 la 4 jucători. Timp de joacă până la 90 de minute pe joc.

- Desfășurare:  Pe toată durata festivalului jocul va fi pus la dispoziție pentru a fi jucat. În urma participării la cel puțin o ora dintr-un joc de Tzolk'in veți fi inscriși la o tombolă cu premii oferite Lex Hobby Store de la publisher-ul IELLO. Printre premii se vor număra Ghoost!, Joomba, Uchronia.

 

Alte jocuri (toată durata festivalului):

- Pe toată durata festivalului în fiecare zi vor fi puse la dispoziție jocuri de societate pentru a fi jucate de către oricine, în afara formatului de concurs.

- Activitatea va incepe de la ora 12:00 și se va termina la ora 21:00.

- Nu este necesară cunoașterea prealabilă a regulilor, organizatorii vă vor sta la dispoziție pentru a vi le explica și a vă raspunde la întrebări ulterioare.

- Lista cu jocurile care se vor putea juca în format necompetitiv o gasiți la acest link .

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

  • Facebook social icon
  • Youtube social icon
  • Discord social icon
  • Steam Social Icon
  • Twitch social icon
  • tweet, twitter icon icon

We send out periodic emails about our future events. Find out first by signing up below!

Stay Connected

About

© 2018 asociatia "E-Sports Cluj"

Currently Accepting Followers

Have a question?

DON'T BE SHY, WE'RE NICE.

Tournaments

Events

discord-logonew2.png