Partners and Sponsors:

Regulament oficial de concurs Regele din Tokyo

Versiune BETA 1.4 - Mai 24 2013

Acest document explica regulile oficiale pentru un concurs Regele din Tokyo. Regulamentul este inca in lucru, orice propunere este binevenita iar IELLO isi rezerva dreptul de a schimba acest regulament in orice moment fara preaviz.

1. Jocul:

    Pentru concurs, jocul de baza Regele din Tokyo va fi folosit fara nici o extensie.

2. Formatul concursului:

    Concursul va fi format din 4 runde de calificare cu timp maxim de 1 ora si 1 runda finala fara limita de timp.Numarul minim de participanti pentru un concurs Regele din Tokyo este de 4 jucatori. Organizatorii pot decide sa adauge mai multe runde daca au mai multi participanti.

    2.1. Inregistrarile:

        Fiecare participant trebuie sa completeze un cartonas de jucator (CJ) cu numele si prenumele sau. CJ-ul va fi folosit pentru a tine evidenta punctajului pe parcursul concursului si va determina asezarea jucatorului la mese.

3.A. Asezarea jucatorilor:

    La fiecare masa trebuie sa fie 4 jucatori. In cazul in care numarul nu permite impartirea in mese de 4 jucatori se vor pune la mese 5 jucatori. Nici odata nu se vor pune la masa 6 jucatori (singura exceptie este un concurs cu exact 6 jucatori), iar in cazul nefericit in care sunt 7 jucatori ei TREBUIE sa fie pusi 4 la o masa si 3 la alta.Aranjarea la mese in prima runda se face aleatoriu, strangand toate CJ-urile si punandu-le aleatori la mese. Jucatorii nu pot schimba pozitia sau masa dupa ce CJ-urile au fost puse pe mese.

3.B. Puncte:

    Fiecare jucator primeste Puncte de Concurs (PC) in functie de clasament:

Locul I: 7 PC

Locul II: 4 PC

Locul III: 2 PC

Locul IV: 1 PC

Locul V: 1 PC

 

    Daca sunt 5 jucatori la masa, primul jucator va lua 7 puncte , locul 2 va primi 4 puncte si tot asa.In cazul unei eliminari duble, acei doi jucatori primesc acelasi numar de PC-uri iar urmatorul loc este ignorat. Exemplu: Alex si Dan mai au 1 Punct de Viata iar Regele din Tokyo le face cate o lovitura; atat Alex cat si Dan primesc cate 1 PC daca sunt primii eliminati din joc. Vlad este urmatorul eliminat si primeste 2 PC-uri.

3.C. Egalitate:

    Daca se intampla sa fie egalitate (fie puncte de victorie atunci cand cineva este eliminat sau elimare reciproca) ambii jucatori primesc PC-uri pentru locul urmator inferior (exemplu: daca doi jucatori sunt la egalitate pentru al doilea loc, fiecare primesc puncte ca si cum ar fi iesit pe al treilea loc, adica 2 PC.

3.D. Trecerea la urmatoarea runda:

    Dupa fiecare runda, se face un top in functie de punctaj si dupa punctele de victorie. Asezarea la mese se face dupa acest clasament: primii 5 cei mai buni sunt la prima masa, urmatorii 5 sunt la a doua masa si tot asa.

4. Finala:

    La finalul rundei 4, top 6 clasati in functie de PC-uri si dupa punctele de victori din jocuri, vor juca o finala fara limita de timp.Castigatorul turneului va fi castigatorul finalei care va ajunge la 20 de puncte de victorie sau fiind ultimul ramas in viata.

5. Tragerea de timp:

    Se considera anti joc tragerea de timp, mai ales daca respectivul este in conducere. Un jucator care se comporta in acest fel va fi avertizat de organizator. Daca el va continua sa traga de timp, va fi eliminat din turneu si va primi 0 PC-uri pentru runda respectiva. Nu va fi un al doilea avertisment.

Glosar:

    Runde de calificare: runde de joc care au ca scop sortarea jucatorilor si stabilirea celor 6 finalisti. De obicei au loc 4 runde de calificari.Tragerea de timp: jucarea dinadins incet cu scopul de a obtine un avantaj (de exemplu daca te afli in conducere).Puncte de Concurs (PC): numarul de puncte obtinute de un jucator in functie de clasament in fiecare joc (runde).Puncte de Victorie (PV): numarul de stelute albastre obtinute de un jucator pe tabla lui de monstru in timpul unui joc (unei runde) de Regele din Tokyo.

  • Facebook social icon
  • Youtube social icon
  • Discord social icon
  • Steam Social Icon
  • Twitch social icon
  • tweet, twitter icon icon

We send out periodic emails about our future events. Find out first by signing up below!

Stay Connected

About

© 2018 asociatia "E-Sports Cluj"

Currently Accepting Followers

Have a question?

DON'T BE SHY, WE'RE NICE.

Tournaments

Events

discord-logonew2.png