"E-Sports Cluj" board games @ Fan Fest 2013:

Flag of United Kingdom
1/2

'E-Sports Cluj' sustine campania “Salvati Rosia Montana!”

 

        Vedem Rosia Montana ca un spatiu social in care comunitatea se poate reuni, pe de o parte pentru a invata din istoria locala, pe de alta parte pentru a oferi un schimb de experienta din punct de vedere cultural. Noi vedem Rosia Montana ca prima linie de bataie, un avanpost, un spatiu de socializare al tuturor comunitatilor Romaniei... un spatiu care odata salvat, ne salveaza pe noi toti din calea unei industrializarii. Aceasta industrializare inseamna distrugerea unor vestigii care nu pot fi pretuite in aur, inseamna mutarea sau distrugerea unor locuri de veci a unor inaintasi care au iubit acest pamant si care niciodata nu ar fi fost de acord ca el sa fie acoperit cu cianuri pentru a obtine mai mult aur si alte metale. Cum putem azi sa ne dezvoltam din joaca, cand stim ca maine ce mancam si inspiram contine toxine?!?

 

        Noi, 'E-Sports Cluj', suntem onorati si multumim pentru invitatia de a lua parte la 'Fan Fest' 2013, pentru a ajuta la indeplinirea unui scop mai inalt, salvarea Rosiei Montane.

 

        Activitatile zilnice vor consta in punerea la dispozitie a jocurile din colectia ESC, explicarea regulilor si participarea tuturor persoanelor interesate. Jocurile vor fi la dispozitia oricui pe tot parcursul programului intre orele:

- Joi: 12:00 – 18:00

- Vineri: 11:00 – 20:00
- Sambata: 11:00 – 20:00
- Duminica: 10:00 – 12:00

 

 

        Pentru mai multe informatii despre colectia ESC, accesati acest link.

 

        Atentie: Nu toate jocurile vor fi prezente in cadrul festivalului, ci doar acelea considerate de catre organizatori ca fiind potrivite pentru a fi jucate in aer liber. De asemenea s-ar putea ca unele jocuri care nu au fost trecute pe lista sa fie prezente.

 

        Pentru mai multe intrebari, va rugam sa ni le trimiteti folosind formularul de mai jos.

 

        Concurs Regele din Tokyo (King of Tokyo):

 

        Descriere joc: In acest joc fiecare participant ia rolul unui monstru care încearca sa distruga orașul Tokyo. Fiecare jucator incepe cu 10 puncte de viața și 0 puncte de victorie. Jocul se bazeaza pe aruncarea de zaruri, 6 la număr. Combinațiile afisate in urma aruncarii zarurilor vor fi alese in asa fel incat jucatorii să fie adusi cat mai aproape de victorie. Caștigătorul va fi cel care acumulează 20 de puncte de victorie sau care elimina toți ceilalti monstrii. De la 2 la 6 jucatori. Timp de joaca pana la 30 de minute per meci.

 

        Pe data de 17.08.2013 (sambata) vom organiza un concurs „Regele din Tokyo” (King of Tokyo). Desfasurare generala: Concursul va incepe aprox. la ora 14:00 si va tine pana la sfarsitul programului. Inscrierile se vor face pe loc incepand cu data de 15.08.2013. Regulile nu trebuie învățate dinainte, vom organiza o sesiune de explicare a regulilor înaintea începerii concursului. Acesta se va desfasura cu numar egal de persoane la fiecare masa (preferabil), maxim 5, sub forma de 4 runde de calificari in care jucatorii vor aduna puncte. In urma celor 4 runde, primii 6 in ordinea punctelor vor avansa la finala, un joc unde se va determina castigatorul. Premiul: un joc Ghoost! oferit de către Lex Hobby Store.

  • Facebook social icon
  • Youtube social icon
  • Discord social icon
  • Steam Social Icon
  • Twitch social icon
  • tweet, twitter icon icon

We send out periodic emails about our future events. Find out first by signing up below!

Stay Connected

About

© 2018 asociatia "E-Sports Cluj"

Currently Accepting Followers

Have a question?

DON'T BE SHY, WE'RE NICE.

Tournaments

Events

discord-logonew2.png